2009-10-15
 22:11:32

TorsdagFjärdeOktoberTvåtusenNio

Sitter här i soffan men en Doris som sover och kollar smått på "Scarred" på MTV. Det är väl inte jättekul men Facebook laggar och det är kallt ute så jag vill inte gå ut och röka. Idag fick jag ut mina ringar på tradera. Det känns bra. Det tog ett tag. Nu är det bara att hoppas på att det går bra.

Imorgon är det fredag och jag har inget att göra. Får inte pengar först nästa fredag. Så de lär bli en seg helg om de inte händer nåt här i kax. Men de verkar som om folket här sitter i samma båt som en själv.

Jag känner att nåt måste hända.


Jag gillar Doris. Doris gillar mig. Doris är mysig! ♥
2009-10-13
 09:59:04

Snö i oktober ?!

Yes, snö. När jag vaknade i morse och skulle gå till bussen så va de iaf 3 cm snö på marken. Känns konstigt att de kommer snö innan Halloween och allt. Skumt väder vi har i detta land. Jag är ju på kursen nu och när ja tittade ut kom de snöflingor stora som femkronor. Känns inte som om det är alldeles för roligt. Som tur är så lägger sig inte snön i Huskvarna men hemma i Kaxholmen så ligger de ju redan. Tänk om de snöar där med?!

2009-10-11
 23:11:57

Födelsedagsfirande !

Min mor fyllde år igår så jag la ner större delen av dagen på henne. Gick upp tidigt och tog 09.34 bussen upp till A6 med bror för att handla födelsedagspresenter. Det var en omväxling. Jag ville inte köpa rosor för att det är nåt man gör alldeles för ofta så jag körde på en bukett med liljor. Guuuud vad gott dom luktade! Så fick hon en liten rosbuske grej av Jeppe och en blomma som hette något jätte konstigt utav Erik. Sen fick hon en parfym av mig som hon hade önskat sig och glas och sånt som hon behövde. Hon var lite förvånad men hon tyckte det var kul.

Senare igår så drog vi till stan en sväng för bror och Aron skulle natt gibba. Men vi missade bussfan med fem minuter så mamma fick hämta oss i Hva !


Doris är mammas kisse! ♥


ειìη  
2009-10-07
 19:29:11

Ännu en höstdag i Oktober!

Det är verkligen höst. Busväder och blad o alla olika färger. Det är mysigt bara man inte behöver gå ut i det. Men snart kommer det snö och det är katastrof! Gillar verkligen inte snö!

Jag har ågren. Jag har inte vart på kursen som jag ska. De är inte bra. Funderar på om ja ska gå dit i morgon eller om ja ska gå nästa vecka. Jag vet inte, känner mig dålig. Men det går över antar ja!
2009-10-04
 10:51:33

Doris kaxar!

Doris är kaxig!

2009-10-04
 09:58:21

4 Oktober 2oo9 - Utskrivning

Idag är dagen jag blir helt utskriven från allt. Ingen Rehab och ingen soc. Då bortser jag ifrån min ekonomihandläggare. Men det känns lite lustigt, det är liksom över. Allt jag har jobbat med och bråkat över i dessa år är slut? Det känns ju skit bra att jag har kommit till det stadiet men.. Det känns lustigt. Första inskrivningen med det sociala va redan 9 februari 2oo6. Det är en stund. Jag har bråkat och fört ett djävla liv. Jag har varit arg, ledsen och deprimerad. Men jag har haft det bra också. Ja menar, om inget hade hänt. Hade ja inte träffat allt dessa människor som nu är mina vänner. Nu veckan innan utskrivningsmötet så pratadet jag med min kontaktperson. Han berättade att jag har varit som en mönsterelev. Det gillar jag kanske inte att höra. Men det känns på något sett som om ja faktiskt för en gångs skull kan vara stolt. Hujja!!

Sen har vi ju Doris. Allt går jättebra. Mycket bättre än förväntat. Hon har väldigt höga tankar om sig själv och är nog kanske lite för kaxig. Men hon verkar trivas och jag trivs med henne.

Mammas bortskämda kisse!
2009-10-02
 10:44:39

Kissemiss

Detta är Doris!

Hon flyttade hit igår. Doris är 8 veckor.