2009-09-30
 10:41:43

Kursen

Sitter på kursen nu och de är nog inte riktigt vad ja hade väntat mig. Jag tycker inte alls att det var lika kul som jag trodde det skulle vara. Men om man ser det så, kursen håller bara på i oktober månad. Men ändå.

Gå upp halv sju och åka hemmifrån kvart över sju på morgonen?

Jo visst!
2009-09-29
 22:21:33

Höst Höst Höst!

Det är verkligen höst. Det gillar jag men man är ju verkligen inte van vid kylan.

Va på kursen idag, det sög! Det var inte alls vad jag hade förväntat mig. Bara massa muppar. Känns ju sådär jävla kul. Verkligen..

Men ja måste ju lik förbannat dit i morgon.


CensuR
2009-09-28
 23:11:49

Sysselsättning/Datakurser

Imorgon börjar min sysselsättning. Jag ska gå och ta "Datorkörkort"

Det är väl kanske bra att ha men jag gillar inte riktigt tiderna. Jag ska vara där mellan 08.00 - 12.00. Det är ju inte värsta långa dagen men ja får åka hemmifrån klockan 07.20 för det går ingen senare buss. Fattigt!!


Om två veckor flyttar min sötaste kattunge hit. ♥

I övrigt har det inte hänt alldeles för mycket. Men nu blir det ju visserligen nya tag. Och på torsdag har jag Utskrivningsmöte och den 4 Oktober så blir jag utskriven, bara det är ju en nystart. Men vi får se!

Sen så saknar jag Ina Dahl. MASSOR!
2009-09-24
 10:15:06

Tradera

Mitt tradera är igång igen och ja vet inte om de e bra eller dåligt.
Saken är ju den att man handlar ju massor.
Jag fick inte bara igång mitt tradera utan jag öppnade konto på både eBay och PayPal så jag kan köpa ännu mer saker. Jag handlade på eBay igår. Det är lite roligt. Men man ska ju vara försiktigt. Satt på tradera i helgen och hittade ett par Shutter Shades som jag ville ha och vann dom då. Och min lilla lillebror blev helt "ÅH" så att ja va tvungen att gå in och köpa flera. Flera som ja inte ens får själv. Hm, men det gör inget eftersom de var så grymt billigt.
2009-09-21
 00:08:20

Sammanfattning av helgen

Fredag: Va jag, mina bröder och grannarna plus 30-40 pers till nere vid sjön och festade. Det vad kul. Det var väldigt annorlunda mot vad manhar varit med om innan. Folk som inte kände igen en kom fram och presenterade sig. Alla var liksom jätte trevliga. Men det var kul.

Lördag: Först marknad i Huskvarna med familjen. Det var roligt trots att marknaden inte var mycket att ha. Sen satt vi och rökte vattenpipa på eftermiddagen. Sen på kvällen så va vi nere vid sjön igen men de va inte lika roligt. Det var födelsedagsfest. Men det var inget röj så vi lättade. Men det hade visst spårat ur ganska ordentligt senare.

Söndag: Vaknade vid elva. Hann knappt mer än att komma uppur sängen innan det ringde på dörren. Då kom Aron. Han ville lira NFS. Det var inget mer med det. Men sen var det barn här hemma hela dagen. Jag bedriver visst fritidsgård!


Nu ska ja glo klart på tv sen blir det bingen!
2009-09-17
 12:14:30

Oj, dags för nya tag i bloggen!

Det var visst ett tag sedan jag skrev här. Har haft strul med internet.. Som vanligt!
Allt är bra och jag trivs här ute. Kommer inte vilja flytta på ett bra tag. Det känns bra. Ja menar, jag bor bra. Det är bra bussförbindelser. Jag har bra grannar. Dock lite egna. Jag har framförallt lugnet.

Idag har jag faktiskt ett bra parfym tips om du gillar lite sötare parfymer.
Jag satt och blippade som vanligt om kom in på en sida där man kan beställa ett doftprov på Avril Lavigne's parfym Black Star


2009-09-13
 09:44:44

Ännu en satans söndag.

Vaknade första gången vid 06.00 av att det åskade. Det gjorde ju inte så mycket eftersom jag gillar åskan. Så vaknade jag nu för några minuter sen. Kan bara inte sova mer och det stör mig så fruktansvärt. Men ja får köra med min morgonrutin som numera finns. Kaffe och frukost. Den du! Alltid.


Nej men om man ska ta och göra de. Sen har ja lite projekt framför mig, så som att fixa fram en lösning på hur jag ska ta min till Rosenlund idag. Det är öppet hus hos min vän som är jourhem för hemlösa katter. Dom har förtfarande kvar Samantha! Denna katt alltså ! Jaja, men måste ta mig dit, jag har ju bara lämnat ett kanske men ja vill ju dit så då måste jag ta mig dit..
2009-09-12
 14:40:33

Lördag, Mobilt Bredband & Barnprogram

Sitter här i mitt vardagsrum med laptopen och det fattiga mobila bredbandet. Funkar ju dock sålänge. Men det är inget jag vill sitta med hela tiden. Och det är väldigt hyggligt av Glocalnet att låna ut det i väntan på att mitt ska kopplas in. Och det som är hela grejen med det är att det är helt gratis. Kostar INGENTING! Det är ovanligt.

Idag är jag slö som satan och vet inte alls vad jag ska göra idag. Det ända jag har på schemat är att göra mat. God mat ska det bli. Biffar, potatis och gräddsås. Det ska bli najs. Bara lillebror kommer med ägg.

Sen senare vet jag inte alls vad jag ska göra. Nåt ska man väl hitta på eftersom det är helg och så. Men men. Vi får se vad som händer.

Har massa saker kvar att göra här hemma också. Måste få upp saker på väggarna och så men måste köpa spik.

Nu ska jag dricka apelsin juice och kolla på Run's House!
2009-09-03
 10:10:37

Nästan flyttat klart.

Flyttade ju som sagt. Det är skönt. Men det som inte är skönt är att allt inte är flyttat. Mina blommor är kvar och ett helt jävla källarförråd. Vet inte hur ja ska göra med det. Men jag vet inte hur jag ska göra med det alls. Jag vet att allt inte ska med för mycket ska slängas. Jag har inte en aning.

Just nu sitter jag och väntar på någon snubbe som ska koppla in min hemtelefon. Han skulle väl komma mellan 9 och 10. Men inte fan är det någon här inte. Nej! Han kanske kom hit när jag gick till dagis med mamma och lillebror? Inte en aning.

Idag blir målningen klar i lägenheten. Eftersom allt behövdes målas om. Både väggar och tak. Men men. Så i morgon kommer jag äntligen att få sovmorgon igen. Ska bli massa skönt. Jag gick upp 06.45 idag för att målaren kom klockan sju. Det gillar jag inte. Nej inte nåt faktiskt. Men men de är bara att bita ihop och se glad ut.

Nu ska jag äta frukost! Så det så!