2009-06-30
 22:52:05

Vilket väder!

Det är helt äckligt. Kvavt och jobbigt men det ska visst bli ett riktigt oväder nu i morgon. Hoppas, hoppas, hoppas! Ska bli ett himla åskväder. Hoppas verkligen!

Ska ringa Hultsfreds Handbollförening i morgon för mer information om jobbet på Hultsfredsfestivalen. Jag har pratat men älskade Ina också och hon hänger på bara hon kan byta bort sina dagar. Jag tror att det kommer bli helt sjukt kul om de går som jag vill nu! Får ett ärligt leende på läpparna så fort jag tänker på det! Helt sjukt! Usch jag behöver ha roligt. Jätte jätte helt jävla kul!

2009-06-30
 12:22:28

Här är svaret på snor!



Mamma sa att det var höga halter och att det kunde vara det som är i halsen och härjar. Om det nu är det så har ja svar på allt snor. Lillebror ser ut som en kickboxare i ansiktet. Så är mina vänner. Akta er! Pollenrapporten kommer från sidan under.

Klicka här
2009-06-30
 11:27:12

Gudmor

Igår fick jag frågon om jag ville vara Gudmor. Jag blev lite rörd faktiskt. För det brukar ju vara ett uttryck för stort förtroende. Det var min syssling som frågade mig det. Och det är klart att jag vill det. Man blir lite stolt så ju. Och efter allt som har hänt så trodde jag inte att jag skulle få den frågan, faktiskt. Men det känns bra. Men det känns samtidigt jätte nervöst. Men ja.

Nu när jag satt på balkongen så slog det mig. " Shit jag börjar känna mig vuxen " Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Men det kändes så. Dom här åren har blåst förbi. Det går fort. Jag känner mig så himla tragisk på nåt vänster. Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför. Men det känns så. Hmm..

En annan sak är att jag känner att jag vill ha ett liv. Ja alltså, jag har ju ett liv. Men du vet "liv". Nu veckan som har varit har därimot varit jäkligt rolig. Och igår träffade jag en vän som jag inte har träffat på flera flera år. Det var skit roligt. Vi har så mycket minnen. Bla när hon precis hade flyttat hit och jag cyklade efter henner när hon var ute och promenerade med hunden. Jag var vär nyfiken på vem det var? Det är ju snart tio år sedan. Men ändå. Jag känner bara att jag blir irriterad på mig själv. Äsch!

Nu blir de isvatten och en cigg på balkongen!

2009-06-30
 10:46:14

Sjuk mitt i sommaren?

Känns som om jag håller på att bli sjuk igen. Men jag hoppas inte det. För allt har inte släppt sen första omgången med snor och hosta. Halsmandlarna har svullnat upp som attan eller ja den ena iallafall. Dumt. Vet inte vad ja ska ta mig till.
2009-06-29
 16:32:36

Hultsfred?!

Fick idag erbjudande om att åka och jobba på Hultfredsfestivalen! Tror faktiskt att ja tackar mycket ja till det! Kan ju vara riktigt skoj! Och ja kommer iväg och får göra nåt annat! Jag är lite trött på Österängen måste jag säga.. Men ska prata med Nancy sen och se vad hon säger. Hon skulle skicka nåt ja skulle fylla i, har inte en aning. Men så skulle dom ringa upp mig typ. Vi får väl se!

Jäkla värme. Jag vill ha regn.
2009-06-28
 23:20:42

Försöka sova?!

Funderar på att försöka sova. Men det känns som om det är alldeles för varmt för att ens kunna sova. Jag ska förvisso dra in fläkten i sovrummet men vet inte om de funkar. Det är sjukt varmt. Och det kommer hålla på ett tag till. Känns väl inte så jävla rockkit!
2009-06-28
 18:09:46

Dessa tankar

Jag har förmågan att tänka alldeles för mycket. Kände innan att jag tänkte för mycket igen. Satt och tänkte på det här med kälek. Vad är egentligen kärlek. Ska man leta efter den eller kommer den utav sig själv? Det är väl kanske inte någon som vet men de sätter snurr i skallen på mig iallafall.  Klart att jag också vill har kärlek som alla andra men samtidigt känner jag en rädsla för den. Svårt att förklara. Men det är lite jobbigt.

2009-06-28
 15:14:04

Fredagen

Finns fler bilder men dom är snea så dom går inte lägga upp.
(Undrar varför?)







Osminkad och jävlig men den bjuder jag på..


2009-06-28
 15:07:44

Kalldusch!

Det måste vara det bästa som finns en dag som denna! Man kan visserligen gå ner och hoppa i sjön men känns lite drygt att gå ner själv. Och halva landet ligger hemma med baksmälla idag så.. Ja de blev kalldusch! Gottans!!
Men snart blir det middag. Så smidigt som möjligt så det blir pastasallad idag igen. Orkar verkligen inte stå och laga mat i denna värme! Snabbt, smidigt & gott!
2009-06-28
 11:07:51

Nyvaken !

Väldigt nyvaken! Helt sjukt trött. Sen får man ju inte sova på nätterna.
Satans telefonen ringde 4 eller 5 gånger inatt. Massa fulla människor.
Var det du som ringde ?
Börjar väl stänga av telefonen ist.

Men det är varmt idag igen. Det är väl bra för folk som gillar värme.
Alltså värme som är för varmt.
Men när man är en jag, som verkligen inte gillar värme.
Så är det jobbigt. Varmt tom när man ska sova märkte jag.
Man ska väl egentligen inte klaga på värmen men det blir för mycket ibland.

2009-06-27
 20:01:51

Lugn dag!

Jag har inte gjort speciellt mycket idag. Det har varit lugnt och jag hoppas att de fortsätter så. Jag har inte riktigt orkat idag. Men får ta nya tag på måndag.

Over and out
2009-06-27
 12:51:30

Snart förberedelser

Ska snart sätta igång med att förbereda för matlagningen. De blir godaste flintastek, kroketter & riktigt god sallad. Den du! Ska passa på att typ städa klart också. Jag hann inte riktigt göra klart igår eftersom jag skulle iväg. Det blir väl de. Kanske kanske att jag promenerar ner till Sandbankarna för Skabb, Natha & Angelika är där. Dom frågade nyss om ja skulle med men jag är inte i form för det ännu. Men jag ska ta och göra sallad nu tänkte jag.

 
2009-06-27
 12:45:24

Fredag

Jaow det var väl en dag för sig om man säger så. Tvättade ju och sånt. Gjorde världens godaste pastasallad. Sen drog jag ner till Vätterstranden med Moa. Men öl ofc. Satt där nere ett par timmar. Det var hur gott som helst faktiskt. Men sen skulle vi dra ner till stan och träffa bla Chanko. Det kom ett styck Freddy hoppandes och gav mig största kramen ja vart med om. Han skulle också ner på vätterstranden inne i Jönköping. Så ja. Mötte upp Chanko och Cev. Ölen tog slut. Skandal. Så vi beställde nya!! Sen gick det väl som det gick. Jag tror ja kanske gjorde bort mig en smula. Men men. Höll på att trilla i vattnet på Piren också. De hade ju vart nåt. Freddy fick snefylla. Chanko fick väl nåt liknande men höll sig lugn. Tackar vi solen för! Freddy & Moa rök ihop innan vi skulle hem. De va ju inte så jäkla bra kanske. Katastrof.
2009-06-26
 10:38:17

Frukost & Tvättning

Tvätten är i maskinen och ja käkar för en gångs skull frukost. Det händer inte ofta. Vad händer idag? Har absolut inte en aning. Känns lite jobbigt. Men de får väl bli ingenting idag då! Man kanske hittar på något sen, ja vet inte. Men de blir tvätt, städ och förberedelser till middagen nu dom kommande timmarna. Usch, dags för morgon cigg & kaffe!

2009-06-25
 23:48:30

Helt slut !

Är vekligen helt slut nu. Jag har inte gjort speciellt mycket men det har väl med värmen att göra antar jag. Jag är nästan helt säker. Men ska väl sova snart för ja börjar tvätta klockan 10, inte lika kul. Så ska typ sortera tvätt innan ja lägger mig. INTE roligt att pyssla med sånt när man är helt död på morgonen. Men typ så långt har jag kommit med min fredag. Det verkar inte hända speciellt mycket. Fisken messade mig innan och ville ta med mig till Borås på lördag och sedan ta med mig ut på kvällen. Har inte svarat ännu för jag har inte bestämt mig än. Vet inte riktigt om jag orkar det. Det hade nog varit kul. Men ändå. Ja ni vet..

2009-06-25
 22:26:30

Polkagrisar!

Jag klarade av straff disken på morgonen iallafall. Japp. Det blev att åka till Gränna! Först va vi nere i hamnen och bara njöt av att det faktiskt fläktade. Gick runt i lite affärer och kollade. Njöt! Sen drog vi upp till själva stan och snurrade runt. Kollade lite på när dom gjorde polkagrisar ( Mest för att det fanns AC ) hehe! Sen kollade runt. Jag hittade en affär med MASSA saker jag ville handla. Men ja kände mig fattig och de e inte ofta! Köpte polkagrisar iallafall, det kändes som ett måste. Sen Åkte vi upp på Grännaberget och åt världens godaste Räkmacka. Det va det godaste på länge! Sen bar det hem. Tiden gick jätte fort!













2009-06-25
 13:04:45

Vad i helvete?



Ja Jönköpings romani är alltid lika skumt.
Usch då!
2009-06-25
 13:01:33

Halleluja Jönköping? Bullshit



Ja vet inte vad fan jag ska säga
2009-06-25
 10:26:53

Jag är vaken !

Ja. Jag är vaken. Men jag gillar det inte. Det är varmt och äckel. Men idag blir de Gränna och steka lite i solen. Kanske köpa polkagrisar? Så himla gott. Ska se om ja kan ta lite kort nere i Gränna Hamn också. Sola lite kanske? Nej vad säger ja nu.  Hm! STRAFF! Gå och diska!!
 
?
2009-06-24
 22:53:32

Hopp i sjön

Det blev ju som sagt lunch. Det var okej. Så fick ja ju mig ett glas me. Helt okej för mig. Sen bar det av till Skabb. Mysade med alla katterna och självklart mys med favoriten Samanta! Såå underbar. Ska nappa henne tror jag!! Sen bestämde vi oss för att dra ner till stranden och hoppa i sjön. Angelika följde också med, och hundarna såklart. Så de blev hopp i sjön me kläderna på, precis som första doppet varje år ska vara. Sen drog vi vidare hem till Angelika för att käka men ingen orkade laga mat så de blev Onlinepizza. Läskigt. De va samma pizzabud som kom hit på midsommar. Han typ blev tusen ggr mer förvånad än va han blev när han kom hit på midsommar. Han typ gav mig sitt nr och sa att jag skulle ringa när jag behövde skjuts hem. Aldrig i livet. Nej! Men sen blev det film iaf. Nån lesbisk vampyr grej. Konstigt. Sen bar det av hemmåt. Ville inte riktigt gå hem idag faktiskt.







2009-06-24
 10:37:36

Lunch

Ska iväg på lunch typ snart men jag vet inte vart jag vill åka. Funderar på om man ska dra och sätta sig på en uteservering och glassa eller om de blir inne på en restaurang. Jag har beslutsångest. Det finns grymt många restauranger i denna stad med så att välja är inte alltid det lättaste. Maaow!
2009-06-24
 01:41:24

Koma

Dags för koma. Orkar inte vara vaken längre. Är inte trött men jag orkar inte helt enkelt.
Har sån beslutsångest för katten med.
Det är jobbigt och nu vet du det.
Hejdå!
2009-06-23
 23:57:41

Baso



http://www.baso.nu

Glöm inte att tanka hans musik.

Finns även på Facebook.

WorD^


2009-06-23
 23:31:06

Massa sömn & Matrix

Idag har det ju varit sjukt varmt som sagt. Blev helt slö och tung i huvudet så jag somnade på eftermiddagen. Vaknade inte först ganska sent för de va Family Guy på tvn. Är väl inte jätte lyckat kanske. Så jag är inte trött alls men jag känner dock för att sova. Är rädd för att ja är på väg in i min "Koma period" igen. Hoppas inte det. Det är jobbigt. Man missar liksom livet. Men satte mig vid datorn och försökte vakna till lite, gick faktiskt bra. Snackade med Malin om när vi ska till Soya och käka wok igen. Det är sjukt gott. Så det ser jag fram imot. Sen blev det sista Matrix filmen. Så nu har jag sett alla. Trodde det skulle vara sämre men inte det bästa som finns att se heller. Men ändå. Nu är det avklarat iallafall. Funderar på om ja ska ta och börja städa lite kanske eller om ja ska klubba ner mig själv och sova tills imorgon förmiddag. Jobbigt val.
2009-06-23
 15:31:29

Det blev varmt


Det blev jätte jätte jätte snusk varmt!



Du har blivit annorlunda. Inte så jäkla rokkigt
2009-06-23
 08:32:50

Ser ut att bli varmt

Det ser ut att bli varmt idag också. Det är nog skönt. Kanske.
Men idag blir det att dra till Skabb igen.
Hon behöver lite hjälp med djuren.
Natha är inte hemma så det är Skabb, 9 katter, en hund, fiskarna och allt som hör därtill.
Så får vi väl se om vi kommer ut och går runt lilla pölen idag. Vi kom inte dit igår men
gick gjorde vi. Det var skönt.

Men annars vet jag inte riktigt vad jag som händer. Inte jätte mycket antar jag.
2009-06-23
 00:26:40

Vätterstranden

Promenix det blev. Men inte runt Rocksjön.
Det var kul för Angelika och Janne & Kria kom också. Inte ofta ja träffar nån av dom.
Men vi kom till vätterstranden. Och det är fint där. Verkligen.








2009-06-22
 12:02:32

Promenix det blir

Det blir promenad runt Rocksjön med Skabb & Diva.
Och så mysa med alla kissekatter!
Så idag blir de att gå och gå och gå. Har jag absolut inget imot för det är så himla skönt om det inte blir 300 grader idag. Det var ju skapligt varmt redan vid halv åtta i morse när jag var ute. Så man vet ju inte och väderprognosen visar stor sol så antagligen blir jag plågad av värme. Men de kan vara okej ändå !

Så är planen.
Nu väntar ja bara på besked om vart Skabb ska handla någonstans. Willys eller Coop. Så långt vet jag men sen vet jag inte. Ska se om ja ska med eller om ja ska börja gå till henne. Ja menar de e en bit att gå dit. Man får gå omvägar serru.


2009-06-22
 10:56:21

Funderar

Funderar på vad som händer idag. Jag känner att det är en sån dag som jag bara vill vara ute. Bara känna att det är sommar. Men jag får gå ut själv också eftersom alla hade ett liv tydligen. Men jag tror att en dag ute det blir.

 
2009-06-22
 09:18:35

Cigarett promenix

Gud vilket väder det är ute. Jag gick ju för att handla cigaretter. Men dom kändes inte ens viktiga nu när jag kom ut. Jag hade ju planerat på att ta en promenad också men den blev längre än jag tänkt. Det känns lite konstigt att cigaretterna inte var så viktiga som dom kändes när jag vaknade och innan jag gick hemmifrån. Var inte röksugen. Konstigt. Men jag funderar på att sluta. Eftersom jag visat att jag inte behöver det. Mm! Rökte inte förrens jag var tillbaka här på Österängen. Satte mig bakom huset, just för utsikten och drack mitt kaffe och öppnade asken. Men de va inte så himla roligt som ja tänkt. Lustigt.

'




2009-06-22
 07:14:12

Blå himmel

Det är blått överallt, inte ett moln. Solen skiner och det ser sommar ut.
Det är fint.

Jag ska snart göra mig iordning och gå ner till affären och sen ta en en promenad
runt Österängen. Är inne alldeles för mkt.
Ska ta tag i allt jobbigt idag med. Så som tvätt och sånt. Nu rinner tvätter liksom över.
Inget roligt alls.
2009-06-21
 22:46:35

Skillat



Nu har jag pengar till cigg men affären stängde för 45 minuter sedan.

Det är inte så jävla rokkit!
2009-06-21
 20:23:26

Börjar bli panik.

Jag har ont i huvudet. Jag kan inte koncentrera mig. Jag kan inte sitta stilla.
Jag är irriterad. Jag har inga cigg...
2009-06-21
 11:34:31

Inte så jäkla roligt du!

JAG HAR INGA CIGARETTER!!

Det är ju inte så jäkla roligt de du! Nej!
Fast jag är iofs inte ens röksugen idag men
det har inte med saken att göra..

Jäefla söndag
2009-06-21
 11:23:13

Tidsfördriv

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg och radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!

1. Vad heter du?
: Elin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Elda
3. Flicknamn: Ella
4. Pojknamn:  Elias
5. Yrke: Expeditionsbefallningsman
6. Färg: Eldig?
7. Klädesplagg: Evening dress?
8. Mat: Enchiladas
9. Sak i badrummet: Eau de Toilette Parfums
10. Plats/stad: Eskilstuna
11. En orsak att vara sen: Evakuering
12. Något man skriker: EY!
13. Film: En Prinsessas Dagbok
14. Något man dricker: Energidryck
15. Band: Ebba Grön
16. Djur: Elefant
17. Gatunamn: Erik Dahlbergsgatan
18. Bil: Excalibur
19. Sång: Eurotrash
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Endagsfestival?
2009-06-21
 01:48:25

Kom nyss hem

Kom hem för en liten stund sen. Det har varit kul idag.
Faktiskt. Det har varit jättekul!!

Inte ofta man har så kul med gamla vänner :)

Hoppas alla andra har haft en bra kväll ! 
2009-06-20
 15:35:06

Promoe / Looptroop




Fastnade för denna. Tänk vad mycket man kan tycka om!

2009-06-20
 14:28:43

En lördag som denna

Jag vill göra någonting. Men vad? Jag kan inte ta mig någonstans för att pengarna nästan är helt slut och jag måste ha mina cigg. Sen så finns det inte så många man kan träffa heller för alla bor så himla långt bort. Men ja. Finns inte ett skit att göra. Men som Tommy säger till mig - Det blir vad man göra det till..
Det är ju helt rätt. Dock inte lika lätt att göra de kanske. Det är ju alltid lättare att säga saker. Men jag försöker vara positiv. Även om det inte är så himla lätt. Jag försöker och mycket mer kan jag inte göra, jag försöker åtminstone.
2009-06-20
 00:06:18

Mest som vanligt




Ännu en jäkla kväll. Dagen har varit som vanligt i stort sett. Inget roligt alls. Men samtidigt har jag inte velat/vågat/hjärnspöke. Jobbigt men ja.. Det går väl över kanske.
Nu hoppas jag på att jag får sova inatt bara. Känner att jag behöver det.

2009-06-19
 19:56:06

Tur att folk vet vem man är !

Innan idag så beställde jag pizza på OnlinePizza. Och då när snubben kom me maten så de första han göra är att se ut som ett fån och bara "Är det du?? Bor du här? " tog i hand och frågade om allt var bra och så. Han blev helt paff. Jag med eftersom jag inte räknade med att pizzabudet skulle veta vem jag var. Så skulle jag betala. Men hade inte växel.

Jag - Kan du växla?
Pizzabudet - Nej det har jag inte...
Pizzabudet - Men hur mycket har du?
Jag - Jag har 200
Pizzabudet - Jag fixar det, jag kommer tillbaka
Jag - Gör du ???
Pizzabudet - (Skrattar till) Jag kommer..

Halv timme senare så ringer det på dörren. Och det var pizzabudet. Han hade då fasen fixat växel.
Pizzabudet - Bara för att det är du!
Jag - Tack så mycket !
Pizzabudet - Bara för att det var första gången vi kom till dig får de denna!
Jag - Va? Tack!

Bara för att det var jag och det var första gången dom levererade pizza till mig fick Elin 2L Coca Cola.
Haha jag som inte ens dricker cola. Men denna ska jag skaka bort all kolsyra ur och dricka upp ändå.
Haha. Ja det händer märkliga saker ibland alltså !
2009-06-19
 02:55:49

Natt till Midsommarafton


Jag kan verkligen inte sova. Helt dumt. Jag är trött men kan inte sova. Har väl psyk-spöken eller nåt ja vet inte men det är jobbigt iallafall. Vill sova men de går inte. Sen är det ljust i hela min lägenhet typ. Och jag äger inga såna eller någon rullgardin. Ne. Så det gör ju inte saken lättare att sova. Men jag började också tänka på knut innan också. Det gjorde mig ännu mer ledsen. Ögonen läcker lite när man tänker på det. Det var min bästaste vän.


Knut <3
2009-06-19
 01:43:22

Citat


◊ Den som försöker dränka olycklig kärlek i alkohol är en galning. Alkohol konserverar. // Max Dauthendey (1867-1918)


2009-06-19
 00:59:51

Maaw!

Idag har jag sökt massa lägenheter. Listan som jag skrev i ett tidigare inlägg på städer. Har sökt i nästan alla dom städerna. Fick höra idag att jag bara vill fly från mina problem. Men det känns inte som om det finns så. För jag är klar här. Det finns inte mer att hämta här. Det ända jag flyr ifrån i så fall är mina gamla minnen. Men det är ju nåt man mer eller mindre kommer att göra hela livet. Nu hoppas jag bara på att jag får en lägenhet. För jag vill bort. Inte bort bort, men bort. Försöka med ett nytt liv på något annat ställe. Det kan ju inte skada. Kommer inte få de värre än vad jag redan har haft det iallafall. Det vet jag. Ensam, visst. Men det är jag redan så dett skulle inte bli nåt nytt. Nej ja orkar inte.. Hejdå
2009-06-18
 20:43:31

Slutar inte tänka

Av någon anledning kan ja inte sluta tänka. Tänker på dig och det hela tiden.
Känns jobbigt eftersom jag blir ledsen. Men jag kan inte. Hur jäkla mycket jag än
försöker att inte göra det så går det inte. Du sa till mig att inte tänka så mycket på det
men det går inte så bra. Inget alls tror ja. Vet inte heller riktigt varför det är så. Men
Nu är det så och jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte alls..


   ειìη
2009-06-18
 17:13:00

Promenix

Nu har ja iallafall förtjänat livets dryck!
Promenixade fram och tillbax. Dumt att de va så satans varmt bara.
Kvavt som satan. Åska - JA TACK!

2009-06-18
 10:57:41

Suck!

Jag är inte ett skit bättre idag. Nej. Idag känner jag inte smak av någonting alls. Inget, nada. Dumt! Har inte lika ont men snörvel. Sen är det ju bara det att man tänker lite för mycket. Eller alldeles för mycket. Men jag vet ju inte hur länge ja ska tänka på det heller. Det är ju inte riktigt mitt fel att jag tänker på det. Jag orkar inte blåsa bort allt och inte tänka på det. Det funkar ett tag att hålla tankar borta. Men till slut spricker det och man mår helt åt skogen. Försöker ändå på nåt sett förstå. Men ja vet inte om det går lika bra ärligt talat.

Skit samma.

Jag ska peta i mig frukost som jag inte kommer känna vad den smakar.
Känns ju också kul.

2009-06-18
 01:02:53

Ior

"Försök att inte sätta dig på tistlar, det kan ta allt liv ur dem. Förresten, det kan vara någons lunch."
2009-06-17
 23:45:49

Minnen



Ja det var förjäkla roligt hörru!
Det var ju inte så jävla populärt, men ja gillar det !


2009-06-17
 21:09:15

Klok liten björn

Olyckshändelser är konstiga saker. Man råkar inte ut för dem, förrän man råkar in i dem. / Nalle Puh
2009-06-17
 21:07:06

Hade fel!

Jag håller inte alls på att bli bättre. Icke. Ne.
Det är nog bara början på det hela. Känns så.
Känns ju inte så jäkla roligt men jag kan inte göra
speciellt mycket åt det.
2009-06-17
 17:26:38

Piggare!

Jag är idag piggare. Eller jag blev det. Kände jag typ nyss! Haha.
Ja men de är ju positivt det! Då kanske ja kan slippa feber på Midsommar?
Hoppas hoppas hoppas!
2009-06-17
 17:07:13

Bara för att..








Vad ska man göra?

2009-06-17
 11:47:27

Morr!

Men ja kan inte gå ut. Nej. För ja har gått och blivit massa sjuk. Kul..
Nej men ja ska knata ner och köpa krämoch varma koppen.

Okej för att folk vill vara trevliga och ringa och säga typ "Krya på dig".
Det uppskattar jag. 
Meeen, när folk vet hur jävla sjuk jag är så ringer man inte och ska
tvinga med mig ut på någon restaurang. Det funkar ju fan inte.

Grattis! Du har vunnit en handväska idioten!

(Ursäktar mitt griniga humör och skyller på att jag inte har rökt på snart två dagar)
2009-06-16
 23:35:33

Big Brother is the shit

Tidsfördriv deluxe. Eftersom ja inte kan dra ut och göra något vettigt så får det ju bli något. Och det var det ända som gick på tvn. Okej, inte just nu. Nu e de bloggning och Baso i lurarna. Helt okej för min del. Mycket bra tom. Nej ja ska kolla klart på BB ist för att sitta här o skriva massa skräp!
2009-06-16
 19:28:53

Det går fort


Denna dagen har gått ganska fort faktiskt. Har tom städat som jag sa att jag skulle göra! Det är inte dåligt de inte. Nej. Sitter och funderar på vad jag ska göra nu för det finns inte jätte mycket att göra. Visst jag skulle kunna sitta och pilla här och skapa roliga saker till bloggen men vet ifan om jag vill göra det. Det är bättre att göra det när jag inte kan sova på nätterna. Yes! Satt och funderade lite innan. Ja! Och jag tror jag kom på att jag har kommit fram till något smart! Mhm! Men det berättar jag inte nu. Nesh! Det går inte för sig vet du! Jag ska nu dricka te för att dämpa det som gör jätte ont i halsen. Sen ska jag terrorisera någon. Mhm. Det är ett rent nöje!
2009-06-16
 16:29:01

Tomat på Antipiratbyrån?

 



Mycket riktigt. Men ursäkta. Hur kan man vara så dum att ställa sig på scenen på världens största datorfestival och prata om olaglig fildelning? Gör man det tycker jag att man faktiskt förtjänar en hel låda med tomater kastandes mot en.


2009-06-16
 15:58:21

Vårdcentralen here i come!

Inte konstigt att jag har ont i halsen. För en stund sen så fick jag för mig att kolla om det kanske bara var halsmadlarna som var svullna. Men Icke! Elin har vita prickar i halsen. Vilket innebär typ halsfluss. Jättekul. Nu med. Fan det är ju midsommar och allt. Eller så hoppas jag på att det bara är ja som i vanlig ordning är dramatisk. Varför är alla sjuka nu för? Det är ju jätte många som är sjuka. Förstår inte.
2009-06-16
 14:15:29

Så var det jobbet

Det ringde här nu för en stund sen ang jobbet. Jo visst. Så nu ska de visst skräddarsy något åt mig. Visserligen väldigt snällt men jag trodde inte att det funkade så. Verkligen inte. Så nu måste jag visst gå ner dit i veckan dricka kaffe med dom och lägga om hela grejen. Inte helt jätte roligt kanske men de är nog värt det! Eller ?
2009-06-16
 10:32:17

Nyvaken & Halsont

Vaknade preics och hade sjukt ont i halsen. Så idag blir det varmt varmt te i mängder! Det är typ det ända som lindrar smärtan lite grann. Käns lite störigt eftersom ja aldrig är sjuk annars. Får väl se hur det blir idag också nu då. Det med jobbet, dom borde väl ringa snart. Dom sa bara igår när jag pratade med dom att jag skulle dundera på det och sedan skulle dom ringa mig. Men ja. ok.

I vilket fall som helst ska ja idiotstäda min lägenhet. Göra saker som man aldrig gör annars. Skulle behöva putsa fönstrena men jag kan fan inte sånt! Hjälp mig ?

Kaffe....

2009-06-15
 21:49:38

En sak till !

Jag kom på det me att om du har förslag på hyresvärd/hyresvärdar. Snälla, Kom med snälla sådana. Såna som inte kinkar sönder helt på White trash like me! Typ. Kom ihåg det !
2009-06-15
 21:21:37

Började åter igen

Jag började åter igen tänka på det här med att lämna staden. Jag vill verkligen bort här ifrån. Men problemet är att jag inte riktigt vet var jag vill flytta. Har fått en del förslag men ja vet ej.

Här är några förslag jag har fått.

  • Boxholm
  • Tobo
  • Uppsala
  • Karlstad
  • Göteborg
  • Malmö (på tok för stort)
  • Landskrona
  • Anderstorp/Gislaved
  • Märsta
Det är ju ett par stycken. Men jag kan ju inte sätta fingret på vart jag vill. Bara det finns möjlighet till jobb eller studier så är det okej. Någonting måste jag ju göra. För det ända jag har kvar att göra nu i denna stad det är jobbet. Som kommer bli av nu i vilket fall för er som hänger med på bloggen. Men när jag har gjort det har jag blivit klar med det jag har varit tvungen att bli klar med innan jag har kunnat flytta. Kan inte bara fly.

HJÄLP MIG DÅ!!
2009-06-15
 19:02:48

Klotter mest

  
Nu sitter man här igen. Och gör inget vettigt alls. Klottrar onödig skit o bloggen. Grattis. Men vet inte riktigt vad jag ska göra heller. Eftersom jobbet idag gick åt helvete. Och jag inte har speciellt mycket för mig. Fast jag tog mig i kragen och plockade undan lite idag. Det tog bara typ många dagar. Men nu är det gjort. Så sitter här och lyssnar på lite musik i älskade Spotify. Tar en cigg och dricker lite kaffe. Inte helt fel det heller. Men man kunde ha haft nåt roligare för sig helt klart. Sitter här och funderar på om jag kanske ska ta och göra en ny piercing. Men jag vet ju inte vart bara. Ska gadda mig med när jag har pengar. Som sagt, när jag har pengar. Väntar på svar från fonden med, jag har ju sökt pengar till en ny dator. För denna spinner på sista versen nu! Vet inte när jag får reda på det heller. Känns inte som om jag vet någonting längre. Lite jobbigt faktiskt.
2009-06-15
 15:00:51

1990 Nånting



Bara för att lixom
2009-06-15
 08:57:16

Misslyckad

Skulle ju börja jobba idag. Vaknade mådde inget bra, plus att jag försov mig. Bilen kommer och vi åker ner. Men redan när jag sätter mig i bilen så känns det helt fel. Det kändes som om något åt upp mig. Jag fick panik. Jag fick ångest. Jag blev rädd. Jag blev besviken. Jag bröt ihop. Nu sitter jag hemma och mår konstigt. Jag vet inte vad som kommer att hända. Jag vet bara att det blev jätte fel idag. Jag orkar inte med mig själv mer. Är besviken på mig själv. Inte så konstigt kanske. Men samtidigt var det en lättnad att känna att man var på väg ifrån "jobbet". Men ändå. Jag vill bara försvinna.
2009-06-14
 21:19:00

Minnen



Denna får mig att tänka tillbaka på en tid. En tid som var bra men gick åt helvete
2009-06-14
 19:10:09

Jobba

I morgon är det tänkt att jag ska börja jobba. Har ångest för det. Men jag behöver ju skaffa erfarenhet. Annars kommer jag ingenstans. Känns lite meningslöst eftersom jag inte får behålla pengarna. Men eftersom jag inte verkar komma ifrån denna stad så får ja väl söka jobb som städare eller nåt sen. Jag vet inte. Nåt måste jag göra. Sen är det pengarna som lockar så sätt. Kunna köpa saker man vill ha och kunna resa. Vara oberoende helt enkelt. Men det som gör att man verkligen inte vill är att dom har lagt upp mitt schema så att jag börjar kl. 07.30 och slutar kl. 16.00 nästan varje dag. Har några kvällar, då går jag mellan kl. 12 & 20.30. Sen som det ser ut nu så har jag en helg och då går jag från 07.30 till 17.00 både lördag och söndag. Låter inte så jävla lockande alltså. Velar ju som satan. Men fördelen med att gå dit och göra dom veckorna är att jag efter det kan skriva in mig på Vikariepolen. Och massa andra såna saker. Gillar jag det så är det surt att sluta sen. Gör jag det inte har jag hela sommaren på mig att göra massa roliga saker. Men dock vara alldeles jätte fattig. (Äru fattig eller?!) Så jag vet inte men ja får väl ge detta en chans nu då. Jag kommer hata hela jäefla världen i morgon när klockan ringer och visar 05.00 -.-

Det handlar inte om att jag inte kan ta ansvar.
Jag så som så många andra mår inte helt okej mellan varven.
Jag vill men samtidigt skriker nån/nåt raka motsatsen.
Jag ser mig ofta som en svag människa. Men det handlar nog kanske mest om
att jag saknar något. Jag går här hemma med mig ångest och har egentligen inte
någon att vända mig till. Jo det har jag men inte på de sätt att jag kan gå hem till
min vän och bara prata eller ligga över. Alla jag tycker om och uppskattar så himla
mycket är utspridda. Antingen så har dom bott här eller så finns dom liksom bara på avstånd.
Visst jag har min mor här och så men med tanke på vad vi har gått igenom under ett par år
så vill jag inte lägga det på henne. Visst att hon kanske lyssnar och vill hjälpa mig men jag vet ju
då samtidigt att hon kommer att må dåligt.

Vissa saker kan jag inte göra själv. Jag behöver råd och allt det där.
Ni som jag vet finns där, jag uppskattar er så otroligt. Finns inte ord ♥

2009-06-14
 13:34:45

Dagen efter

Idag är man skapligt bakfull. Får skylla mig själv som självklart tackar ja till gratis sprit.
Men skyller ju på ölen först och främst men dom köpte ja.
Kanske någon för mycket men det gör inget.
Jag vet inte men det känns som om jag gjorde nåt dumt igår. Jag kan inte sätta fingret på om
det är så eller inte. Jag vet inte vad det är men det känns så. Hm.
Träffade på massa gamla vänner.
Det är det roliga med att faktiskt va där nere på centralen för man träffar på folk som faktiskt tycker det
är roligt att stöta på mig igen. Och nästan alla säger "trodde du hade gått och dött eller nåt"..
Men det har ja ju inte men jag har helt enkelt haft en del att göra med mig själv. Så det är ju därför.
Idag blir det att städa när ja är i lite bättre skick för det va någon mindre smart varelse som spillde öl igår.
Plus att denna människa har missat askfatet typ hela tiden. Ja.. Nej. Bra skit.

Nu ska jag fortsätta tänka på vad jag gjorde igår och dricka mjölk och bli frisk!

2009-06-13
 21:45:49

Full & Depp

Det är vad jag är. Är dock mer nykter än vad ja var när jag kom hem.
Känns som om jag har gjort nåt som ja inte borde gjort. Just för mitt mående.
Men ja ska inte mer.
Nej, jag vill inte.
För man blir bara ledsen.
Vet inte heller vad jag ska göra åt detta.
Leva med det såklart.

Hopplöst
2009-06-11
 11:52:23

Bara för att

Bara för att ja trixa till med typ den bästa frukost smoothie ever.
Den du! De tar du inte !
2009-06-10
 16:53:51

Missbruk

Yes. Jag knarkar tuggummi och kaffe -.-
Ska det fortsätta såhär kommer ja bli fattig.
Jag menar det är inte normalt att dra i sig 5-6 kannor med kaffe helt själv varje dag.
Mina tuggummin ska vi inte prata om. Det är sjukt. Har tuggummi i munnen nästan hela tiden.
Kostar massor. Jag köper såna paket på Apoteket. Två askar med 50 st i varje för 49kr. Och
ja menar dom tar slut sjukt fort. Jag behöver Rehabilitering tror ja.


Jag har hittat ett spel som jag sitter och nördar nu.
Eller ja när det funkar vill säga.
Det heter Frets on Fire och det är som Guitar Hero. Fast det är svårt då.
Det är min sysselsättning just nu iallafall.


2009-06-09
 16:00:04

Ett styck tisdag

Ja, jag lyckades komma upp skapligt på morgonen idag ändå. Duktig mig. Slår av klockan och vill ligga o dra mig, då börjar det ringa. Undrar vem det var?! Kände mig lite mör när jag vaknade eftersom det inte gick lika bra att somna inatt. Men det var visst bara att bita i det sura äpplet. Orkade inte göra kaffe heller. Lät min kontaktperson vänte lite extra länge bara för att ja ville det sen så pratade jag faktiskt i telefonen.

Kommer upp dit då lite försenad men orkade absolut inte bry mig. Mötet gick ju inte heller som ja ville. Ne. Så det verkar som om jag blir tvungen att jobba dessa veckor ändå. Surt. Visst det blir pengar men det här med att kliva upp mitt i natten för att till ett jobb. Hm. Inte min grej. Gå från att inte ha gjort något alls till att få en spark rakt up i arbetslivet och börja jobba 40 timmar i veckan. Och börja jätte tidigt. Vi får väl se.

Sen så vill dom betala den lilla summan som är kvar på mina skulder så ja ska kunna få eget kontrakt på den här lägenheten. En lägenhet i en stad jag inte vill bo i. Bra jobbat! Visst det är snällt och hela den visan. Men här? Området med massa folk som har missuppfattat det här med påsk och en rad med andra brott. Ja jo men det är bra. Kan inte gå ut när det är mörkt. Kan inte ha balkongdörren öppen och det luktar möglig räksmörgås i trappen. Verkligen ett ställe jag gillar!

Upptäckte också att det är dags att formatera min P4. Denna dator lämnar snigelspår efter sig. Det är jätte roligt när man har saker som helt plötsligt har ett eget liv. Rena rama trotsåldern! Sitter och överför bilder från mobilen. Det går sjukt sakta. Kommer ta lång tid. Sen så kommer min telefon bli nått tydligen. "Din telefon blev framgångsrikt ansluten".. Märkligt hörru! 

2009-06-09
 00:55:24

Jag orkar inte

Jag orkar inte må dålig mer! Neesh. Ja gör verkligen inte det. Hela livet ska stanna för att man inte mår okej liksom?! Nej. Så skärpning på mig. Det är lättare sagt än gjort. Det är det mesta iofs. Men lite stabilitet i det hela måste ju såklart finnas, ja måste få må dåligt också. Men inte såhär!



Denna dagen var väl bra fram tills jag blev deprimerad och herr ångest hälsade på en sväng. Börjar bli van. Jag har ju inte gjort så mycket idag. Sökt folk och pengar. Det gick ju inte som planerat. Sen har jag tänkt en massa idag. På massa saker. Det gillar ja inte riktigt. Mest för att man kan tänka lite för mycket. Hm.

Jag borde egentligen sova nu för ja ska upp jätte tidigt för jag ska på ett möte som börjar klockan 10.00.. Så jag måste gå upp cirkus 09.00. Alltså mitt i natten. Det är liksom drygt 8 timmar tills dess..

Ugg. Nej. Jag måste bli trött.

Hejdå!
2009-06-08
 18:05:00

Kaffe och ännu mer kaffe

Finns inte allt för mycket att göra så det blir ju att dricka kaffe. Men så såg jag något hemskt, kaffet håller på att ta slut. Det är inte bra. Ne. Vad ska ja då göra, dricka vatten?! Knappast.

Jag försöker bryta min dumma vana att röka vid datorn. Det är mycket mycket svårt. Men ciggen håller också på att ta slut så röker ja inte inne räcker ciggen. Röker ja vid datorn får ja köpa nya cigg i morgon.

Jag vill spela xbox med någon :(
Kom hit! Men meddela mig innan - jag håller på o få hjärtslag när det ringer på dörren.

2009-06-08
 12:19:43

En seg morgon med regn

Vaknade för någon timma sedan och kunde verkligen inte sova mer. Helt dumt eftersom ja gärna sover fram till klockan 14-15 annars. Krävdes mycket för att jag skulle orka lalla ut i köket och göra kaffe. Är helt mega lazy idag. Men upptäckte snabbt att jag var tvungen att gå till affären. Mjölken är slut. De går inte, ne.. Då kan ja inte dricka kaffe. Men jag får välja, gå till affären och köpa mjölk och dricka kaffe eller inte gå till affären och dricka vatten. Gissa vilken ja väljer! :D



Helgen var väl okej. Hade dock inte jätte mycket att göra eftersom jag slösade bort mina pengar. Jag köpte ett örhänge för 500 kronor. Men ja kan inte använda det och jag kan inte heller lämna tillbaka det. JÄTTE korkat för nu kan ja inte göra ett skit. Hade tänkt att rymma till Karlstad till en Tommy men det gick inte eftersom det skulle vara sjukt svårt att få tag i 100-200 kronor så satt ja fast i denna elaka stad. Sen på självaste Nationaldagen satt jag hemma och hade det allmänt segt. Då ringer min hemtelefon. Då va de ett styck Tommy som ringer och är lagom på lyset.

 Typ..

Tommy  - Jag är hemma om 20 minuter -prata, fnissa, prata- Men är du hemma?
Elin - Ja men hallå du ringer ju till min hemtelefon!
Tommy - Jaa men jag är hemma om 20 minuter
Tommy - ....
(Där kommer Tommy på att det blev lite fel)

-

Tommy - Vi ska cama. Vi ska onanera i cam. Du ska runka för mig!

-
Ja det var ett trevligt samtal. Vill lägga till att det tog inte 20 minuter för Tommy att komma hem. Säg en timma och tjugo minuter kanske. Man är bra på det här med tid när man har druckit några öl. Kanon! :D



2009-06-07
 21:48:40

Första inlägget i nya bloggen


En ny blogg. Hum jag skiter i om den inte blir bra. Jag bloggar ändå inte för att jag
vill att hela världen ska se den.  Utan mest för att jag kanske vill!

Men eftersom denna är skapad typ för en liten stund sen så vill jag inte skriva mer..

Ne..